måndag 11 april 2011

Jag snodde stilen..:)

I lördags när jag och Anna satt och tog ett glas vin på ett ställe (vet inte namnet) på Odengatan såg jag en tjej vid bordet bredvid och fastnade totalt för hennes tröja. Stilen var lite sliten men ändå snygg! Jag borde givetvis ha frågat henne var hon köpt sin tröja men blev fegis! Nu har jag vänt upp och ner på halva nätet istället och jag hittade den!!
Ni kommer säkert tycka att jag är helt fläng i huvudet för tröjan ser verkligen inte mycket ut för världen men jag gillar den.
Det som inte syns på bilden är att muddarna är slitna, vilket jag tycker är charmigt på just det här plagget. Detta gör att jag utan problem kan klippa av den en bit på längden för så som den är nu passar den kanske bäst till ett par leggings. Ett snyggt lite större halsband till tröjan så är jag redo att gå ut och ta ett till glas vin;)

När jag ändå var inne och rotade runt på Nelly slank dessa byxor ner i kundvagnen också.
Det där lite större halsbandet som jag nämnde här uppe fick också följa med
59 kr och dessutom 10% studentrabatt, ett bra köp som passar både mig och min plånbok:)

Dag 55 Tänkvärt

Det kommer en tid i livet när du måste släppa alla de meningslösa drama och de människor som skapar dem, och istället omge dig med människor som får dig att skratta så hårt att du glömmer det dåliga och fokusera enbart på det goda. 
När allt kommer omkring är livet för kort för att vara allt annat än lyckligt!