onsdag 1 juni 2011

Varm i hjärtat!

Den 18e juni ska mina fyra kusinbarn Ludwig, Wictor, Arwid och Edwin döpas. Idag ringde Ludwig och frågade om jag ville gå först och bära korset in i kyrkan. Svaret är självklart! Blir alldeles rörd. 
gos pojkar!

Dag 104 Sommar och sol!

1 juni, redan! Tiden går så snabbt och av den anledningen är det viktigt att stanna upp lite då och då, njuta, lukta, titta och känna av livet! och apropå liv så föddes Elliott i natt!! Välkommen finaste lilla pojk! och STORT grattis till Anette och Anton- förmodligen är de de lyckligaste i hela världen just nu!:)
Fick reda på hans födelse i förmiddags när jag var i skolan och det var inte långt till glädje tårarna, hade gråten i halsen men lyckades sansa mig.

Efter skolan for jag till läkaren för att ta cellprov och till alla tjejer, kvinnor, damer en uppmaning till er: ta cellprov tagningen på allvar! När ni blir kallade, se till att gå! Det är väldigt viktigt för att undvika att få livmoderhalscancer! Framstår min uppmaning som att jag har livmoderhalscancer nu så är det fel, men jag har haft svåra cellförändringar som kan utvecklas till cancer om man inte tar bort dem och sedan har vidare koll. Så som sagt, se till att gå!
Efter det besöket tyckte jag i alla fall  att jag var värd lite shopping men bara lite för sen kom Älskling och störde;) Näääääää han stör ju aldrig men han kom väl lite så där halvt olägligt enligt mig, eller så var det jättebra att han kom så att jag inte spräckte hela budgeten;)
Måste börja med att säga att jag gillar Lindex provhytt, knopparna som man hänger plaggen på är så rätt!
Passar perfekt måste ha!
Vacker lång klänning "styled by Rachel Zoe"
och en klassiker, jeans jackan hör hemma i alla hem!
avslutningsvis hade dessa skor kommit på posten! Köpta på amazon.co.uk 
Redo för sommar och sol, ska bara plugga lite först, ses nästa vecka!;)
Puss & kram för nu