tisdag 28 juni 2011

Hur är det möjligt??

Statsminister Reinfeldt får en löneförhöjning på 4000kr/mån och landar på en lön på 144000 kr/mån. HUR F*N KAN DET VARA OKEJ?!?!?!?!?! Blir tokig i hela skallen!! Barn och äldreomsorg bland många andra lider för att det inte finns tillräckligt med pengar men när det handlar om pamparnas löner tycks resurserna vara oändliga! Ja det sticker i mina ögon! Jag fick 3 kr extra i timmen på sista löneförhöjningen, det är så man mår illa!

Dag 131 30-års kris?

Efter den mysiga stunden i vasaparken igår drog jag och Anna ut på stan. Vi hamnade på Soap bar och dansade natten lång! Så otroligt kul!!! Kom hem 5 i morse.... kanske inte helt ok men det är Annas fel alltihop, hon har verkligen dåligt inflytande på mig, hon får mig att tro att jag är en ungdom!;) Somnade i alla fall som en klubbad och vaknade inte till liv förrän efter 12, jag är verkligen ingen ungdom, jag är 30 och trött!
For in till stan och träffade Ellen, resan in började inte så bra, blev bakis ganska snart i den tryckande värmen och hade inget vatten med mig, usch! men jag får skylla mig själv helt enkelt.. Vi knallade runt i lite affärer och tog oss sen en fika på John Chris. På vägen hem hade jag köpt en Loka, ifall jag skulle bli bakis igen;) Står på busshållsplatsen och ska öppna drickan när det plötsligt exploderar i handen på mig. Lokan måste har skakats någonstans på vägen från affären och sprutar som en okontrollerad fontän. Inte bara jag blev dyngsur utan även kvinnan bredvid mig:( Hon tog duschen bra, tack och lov, tackade mig till och med för det svalkande vattnet som kom väldigt lägligt i värmen. Jag tittar ner i min flaska och ser bara några ynka droppar kvar på botten, förtvivlan.. bussresan hem blev lika hemsk som tidigare.

By the way, vilket underbart sommarväder vi har!! Jag har bränt mig på stjärten..