torsdag 28 april 2011

En paus i allt annat




Det var ett tag sen jag var och fixade naglarna och det märks, tyvärr har inte min nagel-tjej tid förrän den 5/5. Då får man experimentera lite och så här blev det:)

-Posted using BlogPress from my iPhone

Älskling kan han!!

Han har besökt Victorias secret och handlat lite åt mig;) Blir så glad!

Ett köksbord tjänar många syften..

Före pyssel verkstan sätter igång är matbordet mitt skrivbord för studier.
Sen åker ena skon efter den andra fram, en tumstock för det behövs ju alltid, lite fluor tabletter för det har tandläkaren sagt, en almanacka så jag har koll, spray-flaska om katterna är dumma, miniräknare, märkpennor och div annat som hör studierna till och mycket mycket mer Vad man kan stöka till det för sig på bara några timmar...

Dag 72 Full aktivitet!

Vaknar kl 7 av att Zigge (inte så mycket pitbull cat som prupping-cat) går på toahuset fem gånger efter varandra, alltså inte en normal gång utan fem j*vla gånger och lever rövare där inne så jag tror att byggnaden ska rasa. Svårt att somna om, kliver upp och sätter mig och pluggar, känner ett härligt flyt i texterna jag läser, kaffet smakar gott och det är vackert väder ute. Jag borde kliva upp så här tidigt lite oftare när jag är ledig!
Vid lunch tid får jag ett sms från posten att ett par beställda Cheap Monday jeans ligger där och väntar på mig. Jag hoppar in i bilen för att efter posten passa på att åka till förrådet i V-torpa och hämta skor;). Jag har sålt 2 par skor på tradera och fått sammanlagt 526 kronor! Mina skor är rena rama guld kalven! Kommer till förrådet och precis som sist upptäcker jag att jag glömt förrådsnyckeln hemma- jag är så hopplöst värdelös att jag snudd på avlider!!! Ringer Malin och tränger mig på för en kopp kaffe. Sen hem igen, hämta nycklarna, åker till förrådet, hittar 7 par skor att försöka sälja plus 2 jackor. Mycket nöjd! Kommer hem, provar jeansen från posten och till min förskräckelse är de för smååååååååååååååå!!!!!!!!!!!!!:( Jag har blivit rundare om rumpan sen sist jag köpte jeans, satan!!! Vad gör man då? jo man tröst äter! och när jag har tröst ätit färdigt ska jag sammanställa lite annonser till Tradera, på återseende!