onsdag 18 januari 2012

Lite upprörd

Kollade en vända på Kalla Fakta som ikväll handlade om att återigen granska Drottning Silvias fars nazistiska förflutna.
Man kan aldrig stå till svars för vad andra människor gör och/eller har gjort, inte ens om det är dina föräldrar!
Jag är inte så begeistrad i monarkin men tycker i det här fallet att Ekdal kan gå och gräva ner sig någonstans och låta Drottningen vara i fred. Hon har väl tillräckligt med bekymmer som det är... hemmavid....

Tack för ordet, god natt!

Dag 335 Längtan

Igår innan det var dags att sova kollade Älskling på nätet efter hus till salu, inte för att det är aktuellt att flytta riktigt ännu men flumma är alltid mysigt.
På natten drömde jag att vi hade hittat vårat drömhus och det låg så otroligt vackert till, vi hade fått det bästa av alla världar! Vackra fjäll på ena sidan huset och havet på den andra. Väderstrecken representerades av en årstid. I Söder var det sommar året om, Norr-vinter, Öster-höst och Väster-vår. Stört omöjligt och förbjudet att klaga på vädret med andra ord om man med bara ett kliv runt husknuten kan ta av sig vinterkläderna och glida ner i bikinin;) Ta ytterligare ett kliv och få känna den underbara lukten av vår och känslorna som spritter i kroppen. Kan det bli bättre?
Sen vaknade jag upp såklart, precis som vi skulle ge oss ut i skidbacken med varm choklad och skogaholms-limpa med prickig korv på i våra ryggsäckar, så typiskt... ;) Men drömmen bär jag med mig som ett varmt hopp om att vi en dag hittar vårat drömhus.


Borde egentligen plugga inför tentan på fredag men att rita hus i paint var mycket roligare!;) Blev inte riktigt som i drömmen, ganska långt ifrån till och med men kul var det haha. 

Puss och kram på er!