måndag 25 april 2011

Dag 69 Annandag påsk

Påsk ledigheten är över för den här gången och trots att den inte var så lång har jag ändå lyckats ställa om dygnet totalt. Sena nätter och härliga sovmornar, det är livet det;). I morse blev jag dock väckt av Älskling, klockan 8!!!! Han kunde inte sova... och då fick inte jag heller det (som vanligt).. Kände en snabb irritation genom kroppen men den försvann så fort jag såg Älskling le åt mig med sitt allra finaste leende. Tänk att vi kommer vara i från varandra i hela 6 dagar från och med i övermorgon när han far till New York, usch vemoooooooooood! Kommer sakna honom så enormt mycket men jag ser framemot att få sova tills jag vaknar av mig själv för en gångs skull;) Bara tanken på det får mig att längta till helgen! I övrigt är det plugga plugga plugga som gäller, vi har en tenta om drygt 2 veckor och jag ångrar att jag haft en så slapp inställning till ämnet vi läser nu för jag börjar inse att det nog är svårare och mer omfattande än jag trott. Men nu slår jag ihop böckerna för idag och går och sätter mig i soffan hos Älskling.

Ett tips!

Jag och Älskling, vi tillhör den äldre skaran människor och känner klockan 01 att det är dags att dra oss hemåt. Jag är dock hungrig så vi drar till 7-11 för lite natta-mat, därefter taxi hem. Älskling ropar in taxi 020 för de ger student rabatt. I taxin sitter Gunilla (pensionärs plus). Hon har kört taxi sedan -69 men har valt att fortsätta jobba för att inte bli förslappad hemma;) Hon jobbar numera fredag, lördag, söndag och är en helt otrolig kvinna!! Hon gjorde vår resa hem till en trygg och säker upplevelse och idag är det inte ofta man känner så tyvärr.
Jag rekommenderar Er att ringa taxi 020 och be att få Gunilla som chaufför om du är ute och ränner på helgen! Underbar kvinna!

God natt dags att sova..