lördag 19 februari 2011

Melodifestivalen

Vad är det exakt vi röstar på, pest eller kolera?

Bidragen ikväll, vad ska man säga? Herrejisses Gud och amalia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Underhållning? absolut men det är bara för att jag gillar när andra gör bort sig men det är väl inte det som är meningen med programmet, eller? Trodde tanken vara att delta i eurovision song contest och kanske vinna för en gångs skull, inte skämma ut Sverige. Vi har ju bra låt skrivare och artister så hur svårt kan det vara?
Ta låt skrivaren Fredrik Kempe, hur går han till väga egentligen. Han skriver ungefär 5 låtar per dag, ställer upp med ca 70 låtar varje år och får tag på den ena artisten sämre än den andra. lägger han ut annons i tidningen eller? Envis låtskrivare söker....

Tycker han och Christer Björkman kan gå i förtidspension, det är dags nu.

Erik Saade var visserligen ok men det är nog för att han är så söt!

Längtar ihjäl mig till nästa lördag!!! Wiiiieeeee wiiieee

Nu är det QX Gaygalan! Älska Carina Berg, kvällen är räddad och kommer sluta magnifikt, precis som den började! SKÅL!

Människan och facebook

Det är minus grader ute idag och hur vet jag det om jag inte kollat termometern eller varit ute? 
Jo jag har besökt facebook och snudd på varenda kotte skriver att det är minus grader. Hälften av dessa skriver även att våren måste komma snart och att man är trött på vintern för det är KALLT! Ok då vet jag..
Igår fick jag vet att det var fredag och helg. Tack då vet jag.
I söndags kl 19.54 trillade det ut en massa statusar på facebook som informerar om att Solsidan börjar kl 20 och den serien är ju bara sååååå bra! Ok då vet jag..
Om solen skiner skriver alla att solen skiner. Är det halt ute skriver alla att det är halt ute.. Varför känner så många ett begär av att kommentera det uppenbara??
Och jag undrar om det är en känsla av samhörighet att skriva som alla andra eller om man på riktigt tror att man är den enda som uppmärksammar väder och vind och allt det andra som man så gärna vill berätta om dag ut och dag in? Aldrig någonting nytt eller eget. Tröttsamt! och faktiskt en smula pinsamt.
Skulle kunna påstå att det är "Om du hoppar så hoppar alla andra" syndromet.
Sen har vi den här skaran människor som bara måste få berätta hur usel deras dag har varit buhu buhu och det är så fruktansvärt synd om de men om någon omtänksam människa frågar vad som hänt blir svaret: Kan inte ta det här. Nähe! 
Eller fy mitt liv suger, jaha varför då? Nä det kan jag inte berätta. Vad är man ute efter när man skriver så???? Idioter!
Och jag tänker inte ens börja prata om de som skriver vad de gör varenda minut och checkar av skiten som om det vore en prestationslista.




Så varför besöker jag facebook om det majoriteten skriver stör mig så mycket? Keine anung.. Men det finns en klick fantastiska vänner som berör mig med sina inlägg och får mig att le, så jag förmodar att de är anledningen. Sen gillar jag att se vad andra sysslar med, sån är jag tralla la.





Dag 3

Underbara lördag! Frukost på sängen och sen en film i soffan, kan det bli bättre? Nopp skulle inte tro det!


Igår var jag och darling på bio och såg filmen Sanctum i 3D, min första 3D film ska tilläggas. Tyvärr var förväntningarna på effekterna lite för höga, kom liksom aldrig in i någon WOW känsla men själva filmen var okej och får betyget 3/5.
Ett dykarteam samlas för en expedition till den sista outforskade platsen på jorden, en undervattensgrotta i Papua Nya Guinea. När de väl befinner sig i grottan så orsakar en tropisk storm översvämning och dykarteamets uppgift att utforska grottan förvandlas till en mardröm där det enda målet istället är att ta sig ut ur det massiva grottsystemet innan syret tar slut.