tisdag 28 februari 2012

Så störd!

Vi har en granne i huset vars unge grinar JÄMT JÄMT JÄMT! och morsan bara daltar!
Jag undrar liksom i mitt stilla sinne, vad fan är problemet?!?!?
Det första jag hör när jag kliver upp på morgonen är ungen som grinar, det sista jag hör när jag går och lägger mig är ungen som grinar. Har jag otur hör jag skiten när jag går upp på toa mitt i natten och flera gånger där i mellan.
För en stund sedan tittade jag ut genom köksfönstret för att se vad det är som pågår utanför porten. Där står ungen och tvär bölar, hon har huvudet upp mot skyn, munnen är vidöppen och så stor att en boll inte ens hade kunnat täppa igen hålet och armarna alldeles spända längs med kroppen. Morsan, hon står bara och pockar på henne, lama fan! Till slut går hon fram och tar tag i sin dotter och leder henne in i trapphuset och hur låter det då tror ni??? 100 jävla gånger värre!! För i helvete få tyst på ungen innan jag gör det själv!!!

Ska banne mig skriva en lapp!

Skam på torra land!

Hade tid i tvättstugan igår vilket inte hör till vanligheten med tvättmaskin i lägenheten. Det blev några vändor upp och ner för trapporna men vad skönt det är att få det gjort!
Imorse när jag vaknade hade jag "träningsvärk" i baksida lår.
Illa illa illa fröken Magnusson!
Att jag är försutten det visste jag ju i och med plugget men att det var på den här nivån.... hahaha nä fy fattan och äsch, dags att börja röra på dö´köttet!!

Imorgon skriver jag min allra allra sista tenta, sen är det no more plugg!!
Idag kommer jag bli sittandes i böckerna av förklarliga skäl men jag få cykla med benen under bordet lite då och då för att åtminstone få lite rörelse.


Drömde i natt att jag var på väg till skolan för att skriva tentan men att jag inte hittade dit, vilken panik! Tror det var ett varningens finger, lika bra att kolla så GPS.en fungerar om jag skulle få en blackout imorgon.

Ha en bra dag och håll gärna tummarna för mig imorgon! Kram kram