torsdag 31 mars 2011

Ack ack Big Brother

Kollat på ytterligare ett avsnitt av det.. och jag ska erkänna att jag är lättroad! Jag följer detta stackars program och dessa stackars människor VAREVIGA kväll och missar jag ett avsnitt kollar jag reprisen dagen efter eller på play-tv på datorn. Jag är hooked och jag vet inte varför!?! För av de som häckar där inne är det bara två max tre jag gillar och det är Simon, Peter och Martin. Gurkan hade kunnat tillhöra favorit-styrkan men han har för mycket fördomar kring andra människors sexualitet och val som vissa ha gjort i livet, som att operera sig till det andra könet (Vanessa). Jag anser att man ska göra det man själv mår bra av så länge det inte skadar någon annan. Att operera sig från man till kvinna skadar ingen så varför bry sig??? Människa som människa, i slutändan är det ändå insidan som räknas! och av den anledningen kan han få åka ut när som helst.
Några som jag är glad har fått lämna är Nicky Sthlm och Roza. Jag vet att det bara är TV och man ska inte döma efter det MEN seriöst, de var det mest patetiska jag har skådat. Så media kåta, så osäkra och make till människor som är mer uppmärksamhets krävande får man leta efter. Det stod nästan i panna på de "se mig, hör mig, jag vill vara någon, om jag dansar, rappar, plutar lite med läpparna och slänger med mitt hår kanske någon tycker att jag är cool, ball, söt och vill ha mig, vara med mig, göra mig känd! USCH!!! FY!!! Jag skäms å deras vägnar! Men de är som sagt ute ur huset och jag är NÖJD för min skäms kudde hade inte orkat med så mycket mer av dem.
Nu finns det egentligen ingen som väcker så mycket knasiga usch-känslor längre, ingen beter sig konstigare än vanligt, eller ja nä... vi har ju hon den nya tjejen, jag kommer inte ihåg vad hon heter, något på "M"... Hon hånglar med allt och alla! Hon har även opererat brösten och bara därför så verkar alla spärrar vara borta och  helt plötsligt är det OK att visa dem för ALLA... stackars tjej! Det finns en verklighet utanför det lilla BB-huset. Vissa verkar dock ha glömt det, eller struntar i konsekvenserna och lever i nuet istället medan andra, efter en månad, mer eller mer tycks inse att deras handlande kommer få konsekvenser. Jisses vilken ÅNGEST det måste vara! Ta Katerina, skolfröken från typ Ryssland, Estland, Lettland whatever som exempel. Hon dansar lapdance, visar rumpan, hånglar med kameran, spottar och svär ena stunden och andra stunden förkastar hon den typen av beteende och ber till högre makter och tror att "il luminati"- djävulens öga, ser henne.. Hallå? Scary! Noll själv insikt och respekt, Vad gör hon ens där?? Hon jobbar i vanliga fall som lärare och jag kan ärligt säga att om jag hade barn skulle jag aldrig acceptera att ha henne som deras fröken!
Detta börjar hon så smått inse.. Uj uj uj, stackars säger jag bara. Hon satt häromdagen och våndades över det faktum att hon hade ett bra liv innan hon ställde upp i BB och att hon nu förmodligen inte har så mycket kvar..
Hon har inte begått något brott eller skadat någon men hennes beteende har inte varit det mest ultimata och föredömliga kan jag säga..

Det här inlägget skulle kunna bli hur långt som helst om jag rabblar igenom varenda en i huset men jag tycker jag gett en klar bild av vad det handlar om. Intriger intriger intriger, pinsamheter, vad tänkte han/hon nu? Vad i allsin dar hände och en mängd olika saker som bara är skoj att se andra människor göra helt enkelt! Jag gillar det;) Så to be continued! Jag sitter som klistrad imorgon, samma tid, samma kanal;)

Du med?:)

Men till dess, god natt och sov så gott, kram och puss!

Citat från mode världen

"Fashions fade, style is eternal."
Yves Saint Laurent


"We must never confuse elegance with snobbery" 
Yves Saint Laurent

"I don't design clothes. I design dreams."
Ralph Lauren

"The goal I seek is to have people refine their style through my clothing without having them become victims of fashion." 
Giorgio Armani

"About half my designs are controlled fantasy, 15 percent are total madness and the rest are bread-and-butter designs."
Manolo Blahnik

"A style does not go out of style as long as it adapts itself to its period. When there is an incompatibility between the style and a certain state of mind, it is never the style that triumphs."
Coco Chanel

"The dress must follow the body of a woman, not the body following the shape of the dress."
Hubert de Givenchy

Dag 43 Jag är komplett!

Jag fullkomligt älskar dagar som denna!
Var inne i stan kl 11, dagens mission var att hitta ett par vår-skor. Hade en bild i huvudet och visste på ett ungefär vilka jag ville ha. Olyckligtvis har alla storlek 37 så när jag väl hittade ett par som jag gillade fanns dem inte i min storlek, såååååklart! Efter att ha varit in i tamej f*n varenda sko affär i city låg mitt sista hopp till butikerna på Kungsgatan. Jag började promenera dit när det plötsligt slår mig att jag helt missat en av mina favorit affärer, Mixage! Rusar dit och där står de ju, mina små pärlor, precis som jag hade föreställt mig dem!!! Got to love Mixage- de vet vad jag gillar:)

Skorna syns inte så bra men en bild är ändå ett måste:)
Glad som en lärka träffade jag upp Anna och tog en fika på Bagel Street Café på Kungsgatan. Ett riktigt trevligt litet ställe, skulle nog våga mig på att säga att jag fått en ny favorit och det är mysigt när sånt händer!
Jag beställde en ceasar sallad och den var gooood och till den fick jag en helt fantastiskt god bagel!
Mums mums!
Förutom den goda salladen var det inredningen som både jag och Anna föll för, vi satt som i ett vardagsrum, vilket är det här ställets lilla nisch.

Väl värt ett besök!
Efter denna härliga upplevelse gick vi till Åhlens och där blev jag med ett par solglasögon, inga Marc Jacobs men de får duga;)
Jag har enligt mig själv bara handlat nödvändiga saker i dag och nu känner jag mig komplett. Jag  har inget behov av något mer just nu och kan omfamna våren med skorna och solglasögonen på. 

När jag kom hem efter trippen till stan upptäckte jag nåt alldeles förskräckligt, strömkabeln till datorn hade dött! Mitt hjärta stannande för en stund;) Det var bara att bege mig till Farsta och el-pryl butiken där. Ingen billig historia men tack vare att jag är tjej så fick jag 100 kr rabatt, av ingen anledning alls, tack Miguel!;) 

Förresten så var jag till hälsokost idag och pratade om mitt enorma sötsug. De rekommenderade krom tabletter och mer protein i min mat. Köpte krom tabletterna och till middag blev det tre knäckemackor med keso och tomat på och ett ägg  på sidan. Känner mig mätt och belåten och har inget sug av sött vilket är ovanligt! jag hoppas verkligen att det var så enkelt. Kvällen är dock inte över än men än så länge känns det bra.

Nu ska jag mannekänga lite mer i mina skor. Puss och kram