söndag 28 augusti 2011

Bröllop!

Igår for jag och Älskling ner till Trosa för att bevittna vigseln mellan Martin och Jessica. Vilken härlig liten stad, där skulle jag vilja ha ett sommarhus!! Vi hyrde rum på vandrarhemmet Snipan, verkligen charmigt, med våningssäng och allt;) Innan själva bröllopet gick vi för att möta upp ett par vänner till Thomas och gissa vilka vi hittade på gatan?? Jo det vackra brudparet som satt där och blev fotograferade av något proffs. Jag är inte blyg jag inte utan slet upp kameran för att få lite rykande fräscha före-alla-andra-bilder.


 Min stiliga karl!



Så otroligt vackert.
Jag önskar de all lycka och välgång!

Efterfesten hölls i en gammal hembygdsgård där det bjöds på champagne direkt vid ankomsten. Efter lite mingel var det dags att gå till bords där vi fick en tre-rätters middag, lyssna till härliga tal och lite halvgalna upptåg. 

Det blev senare tårta och kaffe med avec, fri bar och avslutningsvis natta mat bestående av mjukt bröd med skagenröra och det var inte vilken skagen som helst utan det var absolut utan tvekan den godaste jag någonsin ätit!
En otrolig kväll i kärlekens tecken!

I förmiddags var jag minst sagt seg men efter en kopp kaffe på hembageriet "tre små rum" började saker och ting ordna upp sig.


Nu är vi hemma igen och jag ska ta och kolla på husutbudet i Trosa:)