fredag 4 mars 2011

Tänkvärt

Underskatta inte värdet av att göra ingenting, 
av att bara ströva omkring alldeles ensam, 
lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra

-  NALLE PUH -

Ett tecken!!!!!

När jag skrev förra inlägget "Home alone", tänkte jag på filmen- Ensam hemma med Macaulay Culkin och att jag skulle vilja se den för den är mysig tycker jag. Nu klockan 19 zappade jag runt lite och poff! vilken film börjar på tv4 film om inte Ensam hemma 2 vilse i New York:) Det måste vara ett tecken, frågan är bara på vad? kanske ska ta en lott imorgon.. Wiiiieeeeee wieeeee;)

Home alone

Thomas är hos sin kompis och blir kvar där till imorgon. Jag har lägenheten alldeleeeeeeeeeeeeeeees för mig själv... what to do, what to do?;)
Jag har legat i ett avslappnande skum bad, packat in håret, filat fötterna, rakat benen och bara tagit hand om mig själv. Bra musik spelas i bakgrunden och när man är ensam hemma är det tillåtet att dansa sig torr, riktigt skaka rumpa och övriga kroppsdelar *floff floff floff* låter det;). Det är visserligen tillåtet annars också men det är befriande på något vis att bara släppa loss alla hämningar strunta i allting, hoppa, studsa, dansa, skaka, helt enkelt låta energin flöda!
Fast jag är ju inte helt ensam, katterna är här också och de har kollat på mig som om jag vore från en annan planet men det bjuder jag på!

Vinet är på kylning och glassen ligger i frysen. Jag frågade butikschefen på affären om det fanns någon möjlighet att ta hem GBs gräddglass med lakrits i och det hade han gjort! Gulle gubbe! glada tankar till honom för att han lyssnar på en kunds behov. Nu ska jag börja handla där lite oftare minsann.

Kl 21 är det Skavlan på svt1, gäst är bl.a. Natascha Kampusch, tjejen som hölls fången i en källare i åtta år, det måste jag se. Kanske kolla lite på Let´s Dance också. Hursomhelst kommer det bli en lugn hemma kväll för katterna och mig och jag fortsätter i "ta-hand-om-mig själv" andan genom att smörja på en ansiktsmask och måla naglarna.

Älskling, tjejen du hittar hemma imorgon, det är jag, din flickvän, fast i en ren och fräsch skepnad, bara så du vet, så släng inte ut mig på gatan om du inte känner igen mig direkt;) Puss jag älskar och saknar dig!

Träningen avklarad

Det vart 3 km på bandet och sen körde jag ben och rumpa. Får se om jag kommer ur sängen imorgon.
På vägen hem fick jag sms från posten att mina träningsbyxor som jag beställde för ett par dagar sedan har kommit!
JÄTTEBRA passform, super snygga, helt klart en lyckad affär! Märket är Better Bodies och de är köpta på fitnessbutiken.se. Invigning av byxorna på söndagens ZUMBA!
De här byxorna var också en hit!! Köpta på samma ställe! Jag rekommenderar ett besök.
Med såhär snygga byxor finns det inga ursäkter kvar till att inte gå iväg och träna!:)

Dag 16 En fredag

Älsklingen är hemma från jobbet idag så vi låg och drog oss lite extra länge i sängen. Sen åt vi frukost, det vart en svensk klassiker: skogaholms limpa med hushållsost och oboy! Idyllen hade varit om vi dessutom satt på isen och pimplade lite fisk och kände solen värma i ansiktet men det får bli en annan frukost.
Snart ska vi dra iväg och träna, jag ska bara jäsa lite först och det är det enda som är planerat för dagen, såååååå skönt!!

Hoppas ni alla får en lika skön fredag oavsett vad ni tar er för men skippa "fredagsmyset" va, det är så uttjatat!;)