torsdag 13 oktober 2011

Dag 238 Nytta och nöje

Blev godkänd på tentan som vi hade för ett par veckor sedan så nu är all litteratur undan stoppad för åtminstone 2 månader framöver! Det är LYX! och jag tror att det bara är 3 kurser kvar allt som allt på den här utbildningen! Vilket betyder att jag kan bocka av drygt 642... eller nåt

Wiiiiiieeeeeeeee!  

Något annat som är lyx är min praktik, ursäkta tjatet men tusan vad bra jag har det!
Igår var vi på kontoret och jobbade på förmiddagen och for sedan ut på Ekerö för ett kundbesök till en kille som har ett hund- och djur center. Vädret var med oss där ute på landsbygden- en härlig dag! Sen blev det middag inne i stan med ett par gamla arbetskamrater till Marianne. En dag blandad med både nytta och nöje. Och nöjet fortsätter! På torsdag har hon nämligen bokat in oss på premiären av "Hämnd" med stå-upp komikern Ann Westin och några veckor senare ska vi gå och se David Batra på Rival. Skoj skoj skoj!!
Skoj är det även på kontoret! Jag tycker att det här jobbet är jättekul och otroligt tillfredsställande, vilket är en helt underbar känsla. Jag ges utrymme att jobba och utforska stora delar själv men framför allt tillåts jag att göra fel. Marianne bara skrattar och klappar mig på axeln - Lilla gumman, nu ska vi se var det bar utför..:).
Men trots mina fel så måste jag ha gjort någonting bra för hon vill ge mig en form av lön som kallas "Gratifikation för väl utfört arbete" under min praktik för hon anser att jag hjälper henne. Hon tycker även att jag ska komma tillbaka till henne under min andra praktikperiod som är till våren och om jag vill så får jag gärna jobba extra däremellan.
Förstår ni nu varför jag tjatar om hur bra jag har det? det går som inte att låta bli! Marianne är en pärla och jag är glad så glad!