torsdag 7 april 2011

Bra länk:)

www.ratsit.se

Den här sidan har berättat för mig att jag är 30 år och 78 dagar gammal vilket betyder att jag funnits till i exakt 11035 dagar. Jag föddes på en måndag och är ogift;) 

Om jag inte kände mig tillräckligt gammal tidigare idag så gör jag det garanterat nu haha! Alla dessa dagar och år, var det livet? Ja men vad gör väl det för imorgon är en ny dag som innebär nya möjligheter och det känns härligt!

Sov gott och dröm sött!

Dag 51 Sengångare

Man kan hinna med mycket om man är effektiv, tyvärr hade jag inte en sån dag idag..
Var i skolan igår på förmiddagen, sedan hem för att vila innan natt-jobb men misslyckades, drog till jobbet med endast en power-nap på 3 min i ryggan. Natten gick ändå bra, jag hade en del att fixa på datorn under de lugnare stunderna och sitter man vid datorn så springer tiden som bekant iväg vilket är positivt när man vill hem och sova. Dessvärre var morgonpersonalen som skulle börja 6,45 försenad och då blev jag försenad till bussen och det slutade med att jag inte var hemma förrän 8.30, INTE OKEJ! Dum som jag var så drack jag en halv kopp kaffe på morgon kvisten och det fick jag sota för när jag skulle sova, toa besök varje timme stör sömnen! Jag gav upp sovandet vid 13- tiden. Nu sitter jag här och blänger, den här lilla texten har jag hållit på med i 30 min, det går inte snabbt och jag borde egentligen ha pluggat idag, ganska mycket till och med, tror jag.
Det är bara att inse, jag är ingen ungdom längre, jag orkar inte vara vaken ett dygn i sträck utan att få en bakfylle känsla dagen efter och hamna i sengångar stadiet. Så utan att ha pluggat har jag ändå lärt mig något nytt vilket är jobba mindre och sova mer;)