måndag 26 september 2011

3 härliga år tillsammans!

2008-09-26
Jag och Thomas har varit tillsammans i tre år idag!
Här kommer en liten del av våran tid ihop.
 Halloween i Oktober 2008. Samma dag träffade Thomas mina föräldrar för första gången och det var så här han såg ut inför de...;)
 Våran första jul ihop firades uppe i Skellefteå men jag måste ha varit blyg med kameran för det finna inga kort på oss två tillsammans. Det var även första gången jag träffade Thomas underbara familj. 
Jag var alldeles för generös det året ser jag nu med tanke på storleken på hans julklapp;)
 Februari 2009, Melissa fyller 25 år och ställer till med maskerad- det motsatta könet. Han är sexig även som kvinna min karl;)
Påsk i Skellefteå -09
 Vi renoverar min lägenhet på vårkanten och om det är något som är en prövning för relationen så är det ett sådant här projekt! Kan man samarbeta eller inte?
Före
 Det kunde vi, så på för-sommaren tog vi oss an ett annat renoverings-projekt, nämligen föräldrarnas stuga ute i skärgården.
Efter

 Midsommar -09
 Jul och nyår i Skellefteå 2009-10
 Midsommar i Linköping 2010
 30-års jubileum uppe i Skellefteå

 Jul och nyår 2010-11 uppe i Skellefteå
Där vi även förlovade oss 2011-01-01, i Orrliden på nyår.
Jag har fyllt 30-år
Ytterligare en maskerad utklädd till det motsatta könet och jag tycker att vi kan det här nu:) så inget mer sånt.

 Midsommar 2011
 Tillbaka till Orrliden i Skellefteå. Det var i hagen bakom som vi förlovade oss;)
Kryssningen förra helgen

Oj, jag ser nu att det blev en hel del bilder och det finns många många fler på härliga stunder, upplevelser, giftermål, dop m.m m.m Fast det är nog bara jag som är intresserad av de:) så jag stoppar här och summerar våra tre år som de bästa åren i mitt liv. Du gör mig lycklig Thomas, jag älskar dig!

Och jag ska nog ta det lite lugnt med hårfärgningarna ett tag framöver;)

Dag 221 I säng med Niklas Strömstedt m.fl

Har haft lite svårt att sova några nätter nu, förutom i lördags men då var jag onykter och det kan jag ju inte vara varje kväll.
Hursomhelst, jag är trött, ögonen rinner av alla gäspningar men ändå somnar jag inte! Ligger och spänner mig, skrynklar pannan och får gång på gång påminna mig om att slappna av i axlarna för de är så högt uppdragna att de delar huvudkudde med mig! Och inte nog med det, jag har en massa låtar på hjärnan som går runt runt, oerhört tröttsamt för jag kan egentligen ingen av dem och då blir jag störd och uttråkad när det är samma fraser hela tiden.
Jättevacker låt när han sjunger den men i skallen på mig kommer bara "jag vaknade.... na naaa na na naaaa och begravde den... mmmm na naaaa na den sommaren... rummet som du bodde i.... "
Och sen börjar den om....
För variationens skull dyker refrängen "boys don´t cryyyyyy yyyy  yyyyyyyyy  yyyyyyy" upp med
Ulrik Munther
Den lilla snutten hade jag dessutom på hjärnan HELA förra helgen!

Och avslutningsvis lite Lill-Babs, såklart!
"Är du kär i mig ännu Kjell Göran (för det heter Thomas) har du kvar dina känslor för mig?" och mer än så kan jag inte på den sången heller.
Enformigt!! borde bli trött bara därför men ändå somnade jag inte förrän efter ett och vaknade igen halv fem och kunde inte somna om...
Loads of coffee please!
Innan denna vecka är slut ska jag lära mig en hel sång, det har jag bestämt mig för, det här är ju ganska pinsamt. Jag tror ärligt inte att jag kan en endaste hel sång utantill, för blinka lilla stjärna där tycker inte jag räknas...