måndag 21 november 2011

Härliga helg!

I fredags var det tjejkväll hemma hos Maria. Hon bjöd på paj och en underbar kladdkaka med två goda lager mousse på. Man blir så bortskämd! Vi tjattrade, skrattade och hade trevligt. För mig blev det dock en ganska tidig kväll, ja hör och häpna, jag gick hem först, det är något som sällan händer:) Dagen efter var det nämligen möhippa för Jane och jag ville vara pigg och fräsch på hennes dag.

Möhippan för Jane har planerats länge och väl av hennes vän Anna och lillasyster Jill och de lyckades så fantastiskt bra på alla sätt och vis! Jane var överraskad till tårar och nöjd över hela dagen som sträckte sig från tidig morgon med frukost på Petit France inne i stan till sen kväll hemma hos Anna där det bjöds på kreativt pyssel och en middag som fick en att halverst trilla baklänges för att smaklökarna jublade så hårt i volter. 

Jane är en väldigt speciell vän för mig, så hjärtlig och ödmjuk, hon finns alltid där med en öppen famn.
Hennes underbara personlighet och sätt visar sig även hos hennes vänner. Vissa av de hade jag aldrig träffat innan men de var precis lika avslappnade och fina som Jane så det dröjde inte länge förrän det kändes som att vi hade känt varandra i flera år.

Alla hade med sig varsin present till Jane, något som symboliserade vår vänskap eller en speciell händelse och hon skulle då gissa vem presenten var ifrån.
Min present till henne var en liten tvättmaskin.
Egenhändigt målad! Tanken var att den bättre skulle passa in i Janes hem med färger och så... vet inte om jag lyckades men skoj var det. Den symboliserar första gången vi träffades, vilket var i tvättstugan i huset där vi bodde grannar tidigare.
När det var dags att öppna min present visade sig inte vara så svårt att gissa vem den var ifrån, tankspridd som jag är hade jag råkat skriva "puss från Lotta" på undersidan...

Efter frukosten åkte vi till centralbadet för att känna lugnet och överrösa Jane med kärleksfullhet, hårinpackningar, ansiktsmasker, massage och bubbel häng i poolen.
(det finns inga bilder inifrån badet av förklarliga skäl;))
Avslappnade och glada begav vi oss därefter till Odenplan. Allt skulle vara lite hyssj hyssj inför Jane och det är inte alltid så lätt! Gammal vana trogen börjar två av tjejerna prata på engelska när Jane står i närheten i tron om att hon inte förstår. Så gör ju vissa när de ska prata ihop sig om något men inte vill att barnen deras ska förstå, allra helst om det är tal om överraskningar eller godis vad jag har förstått:) Jag vek mig av skratt kan jag ju meddela!

När vi kommer till Odenplan var vi inte riktigt säkra på var gatan som vi skulle till låg. Jag kände så starkt igen gatan men kunde inte placera den. Som tur var har inte alla lika dåligt lokalsinne och vi kom fram dit vi skulle. Jag ställer mig för att fotografera lite och kollar tvärs över gatan, jahaja "Johannes hemtjänst" står det på en skylt, det var var min arbetsplats för några år sedan Tror det är dags att söka hjälp för mitt dåliga minne och lokalsinne!
Hur som helst befann vi oss där för att få en privatlektion i poledance.
och Jane har fått ny hårfärg:)
Instruktören, mycket imponerande!
Många skratt blev det! och många blåmärken kommer det bli:)

Goa och glada på väg hem till Anna. Ny hårfärg igen:)
Helena, en av tjejerna stod för kvällens pyssel. Vi fick bland annat göra en egen visp
Jag känner mig mycket stolt, om jag inte visste bättre skulle jag nästan kunna tro att jag har köpt den på affären;)
Att pyssla är tyvärr inget jag gör speciellt ofta även om jag tycker att det är jättemysigt och stimulerande så jag föreslog att vi tar fasta på det här och ses några gånger om året och pysslar ihop:) Alla tyckte det var en bra idé så vi får se om vi kanske hinner med en träff innan jul, vore så kul!
Ett koncentrerat gäng



Här tar mina bilder slut men den underbara kvällen fortsatte ett tag till. 
Det var sannerligen en underbar dag med härliga skratt och tokiga upptåg och jag kommer bära med mig känslan av denna dag väldigt länge.

Jag önskar dig all lycka och välgång min fina vän <3
                                                   ---------------------------------------
Igår lunchade jag och Älskling med mina kusiner Cattis och Carro och deras familjer ute hos Carro i Vaxholm. 
Jag har bestämt mig för att tränga mig på min släkt, tycker vi har alldeles för lite kontakt och det ska jag försöka ändra på:) 

Efter denna fullspäckade helg är jag väldigt väldigt trött så nu går jag och lägger mig, puss och godnatt!