fredag 22 april 2011

Dag 66 Långfredag!

Härliga dag!! Promenad till Malin och lilla Max, fika kaffe, umgås gos, massa snack och solen skiner, jag känner mig varm inifrån och ut!
Promenad hem, mötte upp Älskling. Väl hemma börjar jag luska lite i mitt hår som inte varit sig likt på ett par dagar. Luggen ser lite "fjällsig" ut. Tänkte att jag sprayat lite för riktligt med hårsprayen just där, för jag vet att jag kan vara lite generös med produkterna i håret och för stora mängder kan leda till att det blir ljus flammigt av det så jag tvättar håret igen, blåser det torrt och ser till min fasa att det är hårfärgen som släppt.. Har ni hört något så konstigt?? Väldigt onödigt tycker jag och väldigt olägligt, vi ska på fest ikväll ju... Anna har inflyttningsfest jiiihoooooo trevligt trevligt!
Efter lite meckande sitter mitt problem relativt undangömt med hårnålar uppe på huvudet.. Hoppas ingen ser och tror att det är mjäll (!!!!) haha! Måste ringa Anna min frissa per omgående..

Efter lite fix och trix ser jag ut så här för kvällen
Tröja och halsband från Asos, leggins från Bikbok. Under legginsen har jag ett par strumpbyxor för att dölja groparna aka celluliterna, ett hett tips;)

Ha en härlig fredag! Kram så länge.