måndag 28 februari 2011

Cinema- The Tourist

Under en improviserad resa till Europa, för att laga ett brustet hjärta, snubblar Frank (Johnny Deep) oväntat in i ett flirtigt möte med Elise (Angelina Jolie), en extraordinär kvinna som medvetet har korsat hans väg. Med de hisnande vackra Venedig och Paris som bakgrund, utvecklas deras romans snabbt och omedvetet och snart befinner de sig i en dödlig katt- och råtta lek.
En bra film, lite oväntad, klart sevärd! Betyg 3.5/5

Wok a la Lotta Potta till middag

Fräs wok grönsaker, stek kyckling, blanda ihop.
Häll i wokkryddorna och vatten, rör om.
Töm i påsen med thai wok nudlar. 
Låt nu allt gifta sig med varandra.
Krydda efter behag.

Kort och gott! men inget man ska äta med ögon;)

En fröjd för ögonen är däremot detta godis!
Men imorgon är det 1 mars vilket innebär nya tag på gymmet efter ett jul uppehåll på 3 månader och med det följer ett litet gotte-förbud så ikväll njuter jag ända ut i hårtopparna och nackskinnet reser sig av välbehag.. 

Dag 12 En måndag i min smak!

Dagen började med lite skola. I oktober går vi ut på våran första LIA (Lärande i arbete) så idag snackade vi bl.a. om hur man skriver CV. Några sådana har man ju kladdat ihop i sina dar men ikväll eller imorgon ska jag sätta mig och knåpa ihop ett nytt.

Efter skolan hade jag en stund över innan jag skulle möta upp Älskling och vad passar väl bäst om inte att kolla i lite affärer? Jag och Anna gick till Götgatsbacken och det dröjde inte länge förrän jag fyndade.. ett par skooooooooooooor!
Skor är härliga, jag blir så glad!:) Tyvärr tror jag inte att Thomas riktigt förstår nöjet med mina skor, så det blir lätt att jag tummar lite på priset när jag berättar vad de kostade. Dessa kostade "bara" 129kr, bra REA! så av den anledning var jag ju tvungen att köpa dem. Detta kallas så fint för sanning med modifikation!;) Jag är nöjd, han är nöjd och då är det precis som det ska vara.

Något extra nöjd blev han när han hittade en dammsugare: ultra silencer makes your cleaning very easy! och jag fick en kombinerad platt/lock-tång, jippi jippi!
Dammsugaren har jag inte tagit någon bild på men den ser ut som en dammsugare brukar, lite röd i färgen och den verkar funka jättebra.

När vi kom hem låg en avi från posten på golven. Lyckan var total!! ÄNTLIGEN hade mina väskor kommit som jag beställde för ett par veckor sedan, så det var bara att vandra till centrum.

Det enda som saknas nu är en resa! Men för att det ska bli någon sådan måste jag hålla i pengarna lite hårdare framöver. Inge mer shopping för mig på ett tag! Om det inte är absolut jätte rea, eller att det står mitt namn på något, då bara måste man ju...