tisdag 8 mars 2011

Nytränad och hur svettig som helst

Började träningen med en powerwalk på tre km och sen Zumba. Börjar så smått komma in i koreografin nu och det underlättar men det som gör mig brydd är att jag trodde jag hade takt känsla men icke! Jag är så ute och cyklar många gånger under passet så det är helt otroligt, idag trasslade jag nästan in mig i tjejen bredvid också... Men skam den som ger sig, på söndag är det på´t igen!

Nu ska jag kolla hockey, Thomas säger att det är en viktig match, till och med ganska avgörande, så jag gör min plikt som fin flickvän och sätter mig i soffan och hejjar som om jag faktiskt brydde mig;). Eller förresten, klart jag bryr mig, vinner vi mår Älskling bra och när han mår bra mår jag bra!

Hejja hejja hejja!!!!

Dag 20 Internationella kvinnodagen och fettisdag på samma dag!

Det är en dag helt i min smak det;)
Internationella kvinnodagen är en högtidsdag som inträffar den 8 mars varje år och har så gjort sedan 1912. Det är en dag då vi ska uppmärksamma ojämställdheten och kvinnors situation världen över. Men vad betyder detta? Jag tycker att det känns lite förlegat att ha EN dag tillägnad oss kvinnor, de övriga 364 dagarna då? Tillhör de männen? NÄ! För jämställdhetens skull så tycker jag att vi inför att varannan dag är kvinnornas och varannan dag är männens, fast det allra bästa vore väl förstås om vi kunde ha alla dagar tillsammans!


En vacker ros till alla kvinnor på vår dag idag!

Fettisdagen är dagen före den kristna fastan. Seden att äta semla som också kallas fettisdagsbulle eller fastlagsbulle, hänger ihop med att man frossade och åt upp sig inför den långa fastan fram till påsk.
Denna dag är som klippt och skuren för mig:) för är det någon som älskar att frossa i bakelser och bullar så är det jag. MEN och håll i er nu, jag avstod från semlan idag, för jag ska träna ikväll... kors i taket!! 

Så ät gärna ett par stycken för mig med är ni snälla!