onsdag 9 mars 2011

En historisk dag!

Min blogg har haft 1000 besök!!!!!!!!!!! Vart är skumpan?????? :)

Jag vill tacka min Älskling som stöttar mig i mitt skrivande och mina vänner som finns här för mig men framför allt vill jag tacka alla er som läser. Tack så jättemycket! ;) haha!

Kvinna över bord!!

Vi har som jag nämnt tidigare två katter som bor med oss i den här lägenheten. Den ena är inte värd att kallas vid sitt namn just nu så vi säger "Det" kort och gott. Det var min assistent i förmiddags när jag skulle plugga, en ganska bra sådan, han värmer upp mina lår och är ganska mjuk att lägga handen på, som ett stöd alltså.
Tyvärr är Det ganska oduglig som assistent i övrigt och när han blir otålig börjar han slå med sin tass på min penna när jag skriver så streck dras över hela pappret. Nåja tänker jag, han är ung och fattar inte bättre så jag ställer ner honom på golvet, då hoppar han upp till Zigge som ligger lugnt och sover i elementsängen och slår honom på huvudet! Stackarn vaknar och ser helt förstörd ut, jag tar bort Det därifrån och bannar honom. Det går ut i hallen och leker med en hårsnodd i stället, bra tänker jag då kanske vi får lite lugn och ro här en stund. Sen hör jag ett brak, då har Det lyckats få strykbrädan att välta. Ingen större skada skedd tack och lov men så ser jag honom sitta på vardagsrumsbordet och där vet han att han inte får vara! Nu blir jag riktigt arg och skäller ut honom! Han piper iväg och jag tar och hänger tvätt. På väg in i köket hoppar Det fram i dörröppningen, förmodligen för att försöka fånga mitt ben men jag är inte beredd utan blir rädd istället för att jag tror att jag ska trampa på honom så jag snubblar och far framåt och över bordet... Det är inte populär just nu! och jag har ont i min armbåge..

Dag 21 Morgon stund

En god morgon stund är att vakna till ljudet av ingenting, sträcka lite på sig, vända sig på sidan och somna om. Sedan vakna igen efter en stund och känna att jag är helt utvilad. Då är det är dags att gå upp och göra i ordning frukost som för mig består av gröt med tärnad äpple och kanel och efter det en kopp kaffe. Under tiden jag äter läser jag tidningen på nätet, kollar facebook och bloggen, jag funderar över dagen och har det helt enkelt väldigt bra.
I dag har jag hemmastudier och ska plugga inför en tenta som vi har i affärssystem på måndag. Roligare än så kommer det tyvärr inte bli här på ett par timmar.

Nu kom min lilla assistent Gaston och det betyder att det är dags att sätta igång och plugga...