torsdag 22 december 2011

Dont mess with a women who´s packing!

I morgon bär det av till norr och en fröjdefull jul med familjen! Men än känns inte resan dit inom räckhåll, har en del packning att göra först. Det här med att resa lätt är något som jag aldrig har lyckats med, jag vet helt enkelt inte hur man gör! Thomas kom precis och hade väl sneglat ner i min resväska som är knökfull och då har jag inte ens börjat packa på riktigt... och han säger
-Hördudu.... tjocktröjor.... de tar ganska stor plats..... hur många ska du ha med dig...?
Två, säger jag men tänker minst fem.
- Aha men.... tänkte du ha på dig en imorgon när vi far då... med tanke just på att de tar så stor plats...?
Han är väldigt släpande i sina frågor, förstår väl att att han är på lite djupt vatten när det kommer till en kvinnas packning;)
-Nej älskling, jag tänker inte ha en tjocktröja på mig imorgon och bli alldeles dyngsur av svett på Arlanda så nu låter du mig packa ifred, jag är inte det minsta klar!

Så hur får man med sig allt och vad ska man lämna hemma?!
Vi ska ändå vara borta i 10 dagar så det kräver en viss planering det här.
Inte vet jag vad jag ska ha på mig på julafton heller och om jag inte kommer på det inom snar framtid åker minst tre uppsättningar av outfits ner i väskan. Fy för att vara så här svår och töntig! men dags att packa vidare!
Tjopptjohejtralllaaaalllaaaaaaaaaaaaaaaa

Dag 308 Jullov om bara några timmar!

Bara ett seminarium till  i skolan sen stänger jag igen böckerna för ett par dagar, gu´så skönt det ska bli! De här senaste dagarna i skolan har varit övermäktiga rent ut sagt, därav ytterst liten aktivitet här på bloggen.
Förstår inte riktigt poängen med att stressa in informationen i oss elever, överösa oss med uppgifter och snabbt snabbt snabbt ska det gå. Vad har man för behållning av det, ingenting! Ge mig ett glas vin så är den kunskapen ute ur skallen lika snabbt som den kom in! Men det struntar jag i just nu, för snart är det jul och  jag kommer få den bästa julklappen eller nyårskaramellen av dem alla, lite beroende på när hon dyker upp mitt efterlängtade brorsbarn! 

JUL härliga jul!