fredag 1 april 2011

Max och Molly;)

Idag kom Malin och lilla Max förbi på en fika. För att hålla mig någorlunda nyttig, gjorde jag i ordning en fruktsallad och till det en klick kesella vanilj.
Fräscht och gott och dessutom lite bättre än en bulle:) Mycket nöjd!
Lilla underbara Max är 15 månader gammal och helt gudomligt söt! Han vet vart ögon, näsa och öron sitter och visar mer än gärna på katterna som tålmodigt låter honom pilla och peta med sina små fingrar. Blir varm i hela kroppen och lycklig i hjärtat när jag träffar mina vänners barn och mina vänner också såklart!
Och jag tycker att jag borde ha lite att säga till om för de är ju mina barn också, det säger sig ju självt, mina vänner, mina vänners barn, mina barn:) En av sakerna som jag tagit mig friheten att bestämma är att Max och Molly ska bli tillsammans. Molly är 8 månader och det finaste man kan tänka sig. Max och Molly skulle passa jättebra ihop! Nu ska de bara träffas och förstå det själva;)

Dag 44 Aprilskämtens dag

Tog lite extra sovmorgon idag och medan jag ligger där njuter jag av tystnaden och känner mig fullkomligt avkopplad, jag har ingen brådska någonstans och katterna verkar också sova. Jag sover bäst och skönast på mornarna efter klockan 5, så dagar när jag ska jobba natt som i dag njuter jag lite extra mycket för jag har all rätt i världen att ligga och dra mig på det viset:), Men det är 1a april i dag och min kära pojkvän var bara tvungen att ge sig på ett skämt via sms, jag ringer upp honom med ond mage och plötslig feber av oro men får reda på att det är ett aprilskämt. Tack och lov för det men för i tusan!!! vaknade på millisekunden och det var den härliga sovmorgonen det... "April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill".

Jag vill också lura någon... he he he he frågan är bara vem och hur.. Ingen går säker!