onsdag 13 april 2011

Rättelse av förra inlägget..

Känner att mitt förra inlägg var lite vinklat och därmed inte helt korrekt! Jag har suttit med näsan i studielitteraturen i 2 dagar, det är inte mycket alls, så jag ska verkligen inte klaga på att det inte händer mycket skoj just nu. Jag hade ju hur mycket skoj som helst i helgen och dagarna innan dess och helgerna innan dess. Vi har haft en väldigt lugn period i skolan så jag ska heller inte klaga över de senaste dagarnas ökning av studier MEN av förra inlägget att tolka, tror jag uppenbarligen att jag suttit med livet på is i två månader snarare än två dagar och så ser alltså inte verkligheten ut!:)

Dag 57 Det händer inte så mycket skoj just nu..

Dagarna handlar mest om skola, plugga, äta och sova och den lilla tid som finns över spenderar jag på att surfa (och Älskling såklart, han får också lite tid) . 
När jag sitter vid datorn försvinner alla "måsten" och jag fokuserar helt på det jag tycker är roligt-som kläder och sånt;). 
För en stund sedan tog jag en paus i pluggandet för att äta och samtidigt kollade jag runt lite på nätet. Maten smakar som bekant godare om man har något trevligt att kolla på.
Jag trillade in på Petra Tungårdens blogg för vi pratade om henne och de andra tjejerna från serien Glamourama idag. Hon skriver att hon har varit i LA och bl.a. besökt Fairfax flea market vilket enligt henne är en riktigt bra second hand shopping och att det är värt att åka till LA enbart för den. Jag älskar secondhand affärer och loppisar av olika slag så det vore en trevlig upplevelse att åka dit. Förmodligen lite annorlunda mot Täby galopps loppis och Siggesta gårds bakluppeloppis som jag är van vid;) 
Den trippen ligger dock längre fram i framtiden men definitivt något jag ska skriva upp på min "att-göra-innan-jag-dör"-lista och drömma om fram till dess. Allt blev plötsligt så mycket trevligare här vi köksbordet tycker jag tack vare lite slö-surf:)