fredag 16 september 2011

Kärlekens båda ansikten

Det är en film med Barbara Streisand och Jeff Bridges. Såg den precis på tv och den värmde! Jag älskar feel good filmer! Kärlek, lycka och hopp, finns det något finare och bättre än det? Har ni sett filmen så vet ni vad jag pratar om, den handlar om att acceptera varandra för vilka de är, inte för hur de ser ut!
Om jag ändå hade vetat det när jag var yngre! Och om de som är yngre och osäkra idag ändå kunde förstå att det är vad du har inuti som räknas, inte hur du ser ut utanpå! Det gör mig ledsen att människor är så ytliga idag, kvantitet framför kvalitet, för det leder mig in på frågan, vem är på riktigt? Vem kan man lita på? Alltför många är egocentriska och ser inte, reflekterar inte över det som är viktigt i livet. Eller är det bara jag som söker trygghet och tillit i mina relationer? vare sig det är familjen, kärleken eller vänskapen, så vill jag känna trygghet. Och jag vill att alla i min närhet ska känna sig trygga med mig.
Om man bara får chans till ett liv, varför inte sträva efter att göra det mesta möjliga av det? Ta inget för givet men framförallt, ta ingen annan för givet! Alla har ett värde oavsett vem man är, hur man ser ut, vilken kultur man kommer ifrån, vilka intressen man har och så vidare.. Respektera din näste, respektera dig själv!

Jag kan babbla på om det här i evigheter men det finns en önskan och ett budskap från min sida och det är inte pga en film jag har sett utan för livet jag lever, ta vara på det! Ta vara på varandra! För man vet inte när det är för sent...

Dag 211 Fettreducering

Idag var jag på fettreduceringen för sjätte och sista gången och kan besviket konstatera att det INTE fungerar! Så gå inte på sådana där dumheter, det är bara bluff och båg alltihop!
Men då har jag i alla fall provat allt för att få bort mina fettdepåer, förutom fettsugning och något sånt blir det inte! Jag får helt enkelt acceptera att jag är ser ut på det här viset och om jag ska försöka se positivt på det, så hade det kunnat vara betydligt värre.