fredag 8 juli 2011

141 Tankar som snurrar

Vaknade i morse när Älskling for i väg till jobbet, hans sista arbetspass innan semestern!!! kunde inte riktigt somna om för tankarna vaknade till liv och började snurra uppe i skallen.
Jag är känd för att tänka mycket men jag börjar på allvar tröttna, för för det mesta är inte tankarna ens speciellt viktiga eller givande utan tar mest upp massa energi. I morse t.ex. började jag fundera på damen jag såg vid ett övergångsställe för ca fem år sedan, vilken fin hatt hon hade... och undra om jag måste ta bort listerna i min lägenhet och köpa nya sen om nåt år när det blir dags att sälja..? Har jag råd att köpa ett par nya skor denna månad..? Och så vidare, och så vidare, och så vidare....
Sen började jag tänka på Älsklingen, vilket i och för sig alltid är viktigt och/eller givande och för det mesta väldigt trevligt! Han har haft ont i ryggen den senaste veckan- och jag upplever att det kommer oftare och oftare numera. Min tanke var då att vad fint det vore om man kunde uppfinna en apparat som gjorde att människor kunde dela sina krämpor och annat med varandra, som avlastning. Då hade jag bara tryckt in en liten kod i morse och vips så hade Älskling fått min starka stabila rygg och jag som har semester och inget viktigt för mig hade fått hans.
Jag är så oerhört förskonad från krämpor och smärtor och lider när jag ser andra har ont, skulle kännas så bra om man kunde hjälpa på något vis istället för att jämt stå bredvid och se på.
Det kan finnas en liten baktanke i min uppfinning nu när jag tänker efter, och det är att han tar min hjärna lite då och då som aldrig slutar tänka och analysera så att jag får lite lugn och ro:). Och tänk er tjejer/kvinnor när det är dags att föda barn, vilken lysande idé att kunna överlåta det sista, jobbiga till karln sin! Vilken grej!. KOM IHÅG VAR NI LÄSTE DETTA FÖRST!;)
Kram kram!