fredag 19 augusti 2011

Dag 183 Tankar kring barn..

Så var det helg igen!!! Tiden går så otroligt snabbt nu och det gör absolut ingenting när helgerna känns komma väldigt tätt inpå varandra men jädrans, jag blir ju äldre så mycket snabbare också!
Satt och funderade lite under morgonkaffet att det är väldigt många som ska ha barn i år. Jag känner fyra stycken i min närhet och så har vi då prinsessan. Baby boom utan dess like! Jag är så glad för de alla och bara så ni vet, jag är en ansvarstagande, ödmjuk och leksam person, ni kan med gott samvete lämna över ert barn till mig och känna er trygga med att jag tar hand om bebis pojken/flickan;).
Dessa funderingar ledde mig osökt in på min egen situation och var jag står i livet och givetvis snuddade jag vid tanken på egna barn, någon gång i framtiden.
Tänker att jag ska plugga klart först och då är jag 31,5 år, sen är det bra om jag jobbar ca 1 år för att få in en stabil fot någonstans, då är jag 32,5. Sen måste jag prata med Älskling så att han är med på noterna, då är jag 33 och slutligen ska jag lyckas bli med barn och gå omkring med det i 9 månader. Helt plötsligt är jag 47 år innan jag ens fått mitt första barn och jag vill ha två! Omgivningen kommer tro att jag är mormodern... Nu blev jag stressad...