torsdag 19 maj 2011

Cleaning mode

Härligt när andan till städ och röj faller på! Det är inte så ofta så man får verkligen fånga tillfället i flykten;) Älskling kom hem och snubblade in i detta. Jag bad honom snällt att vara försiktig för det ligger skor i kartongerna. Aha svarar han, ska du slänga lite?
VA?!?! Hörde jag rätt???? putsa munnen unge man! Här slängs inget och absolut inte skor! TOK! Här ska bara organiseras lite så att mer får plats;)

Dag 92 Mums på stan!!

Nu har jag bytt tandläkare, efter rekommendationer från Malin, till Birka Tandhälsa. Ringde igår och fick en tid idag, inte nog med det så blev jag väldigt vänligt bemött! Tyvärr fick jag samma besked av de som på City Dental, att tanden behöver rotfyllas men nu känns det i alla fall som att jag är i trygga, kunniga, trevliga händer som pratar med mig så att jag förstår.
Efter det besöket for jag in till stan för att köpa födelsedagspresent till en vän och "råkar" se att ALDO har öppnat på Sergelgatan!!!!!! ÄNTLIGEN! Fina skor och fina väskor, till riktigt bra priser- En drömbutik med massa mums helt i min smak kan man lugn säga:)



Fick lägga hårda band på mig själv för att hålla mig till "bara se, inte röra och absolut inte köpa" och det gick ju det med! Nu är jag hemma och ska diska, tjiiihhooooooooo vad kul man kan ha det:)