söndag 6 mars 2011

Dag 18 Inte en söndag i min smak!

För många herrans år sedan, kanske sju, bodde jag i en lägenhet här i Högdalen. Sedan flyttade jag och lägenheten hyrdes ut i andrahand.
Idag är det min brorsa som har 1a handskontraktet på lägenheten men han har varit så snäll och låtit mig ockupera större delen av vindsförrådet med mina prylar, sånt som inte fått plats dit jag flyttat.
Jag är en samlare och det har jag ärvt efter min far...
Men i alla fall, idag for jag och Thomas till vindsförrådet för att hämta mina saker och det var inte lite heller, vad minnet sviktar med åren. Trodde det på sin höjd var en kartong med kläder och ett gammalt skåp men icke, det var MASSOR! Med lite påtryckningar från Thomas så förstod jag att jag inte kan behålla så mycket, det finns ingen plats. Gråten är på väg, separations ångesten gör sig påmind men jag stålsätter mig och gör i ordning en spara hög och en släng hög. Det tyngsta att göra sig av med var alla mina gosedjur som jag hade när jag var liten, det är ju minnen i sånt men inget att spara eller ge bort tyvärr.
Vi höll på uppe på vinden och rotade runt i en timme lite drygt och när vi kommer ner till bilen har vi fått en p-bot på 550 kronor! Det var två käft smällar på mindre än en timme det. Det som gör mig ännu mer förbannad på mig själv är att jag missade ett läkarbesök och fick en räkning på 370 kr denna månad också. Detta gott folk är att slänga pengar i sjön! Efter lite andas in genom näsan och ut genom munnen for vi till grovsoprummet med slänghögen. Sen packade vi in spara högen i bilen för det skulle till mitt andra förråd som jag har i Västertorp (som sagt, jag är en samlare, fast bara bra-att-ha-saker!). När vi är framme i Västertorp märker jag att jag inte fick med mig nyckeln in till själva förrådet utan bara till källardörren. Vid det här laget är jag så trött på mig själv så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag tjurar ihop helt enkelt och ville inget hellre än åka hem och sova bort resten av dagen. Thomas min hjälte är norrlandslugn och tycker inte att det gör så mycket, vi har ju inte bråttom någonstans och jag ser det som en sightseeing. Han är min bättre hälft så är det bara;). På väg hem kommer jag i alla fall på en idé som jag nämner för Thomas, att varför kan man inte få ha tre olika personer som man alternerar med, då skulle man inte tröttna så ofta. Tre personer som kan olika saker givetvis, för att undvika misstag som bara är onödiga.
Ja sa ha, nå kan du väl få ha det, så länge alla tre fortsätter att gilla mig. Detta var precis vad jag behövde höra efter en piss start på dagen, plötsligt känner jag solen mot mitt ansikte, jag blir varm i hela kroppen. Med ens vart allt bra och jag mår toppen! I kväll är det dessutom Zumba!

Trevlig söndags kram!