söndag 11 december 2011

Ännu mer pyssel

Idag for jag och Sara till Helena, en av tjejerna från Janes möhippa som hade bjudit in till pyssel. Helena är en kreativ själ och jag blir så inspirerad av henne men inte bara av henne kom det att visa sig utan av hela hennes underbara hus vilket var helt otroligt! Går inte riktigt att beskriva men om jag säger att det fanns ett torn på huset förstår ni nog var jag vill komma:).
När vi först kom dit gick vi husesyn, dreglade lite och drömde oss bort till dagen då vi själva bor så fint, sen fikade vi lite innan det var dags att pyssla. Det fanns material och beskrivningar till att göra det mesta man kan tänka sig. Sara gjorde en julstjärna och jag gjorde en vårstjärna - av tapet.
Helena hade besökt någon tapetaffär och frågat om de hade bitar att avvara och kommit därifrån med tapet böcker som innehöll utgående modeller, kan ju inte bli bättre! Så vi fick välja och vraka bland de vackraste av tapeter till våra stjärnor.
 Sara letar tapet
 Sara, Elisabeth och Helena
 Min vårstjärna
och en julstjärne-variant som inte blev så bra men kul var det!

Dag 297 Eländes elände

När jag ska  ska noppa/forma till ögonbrynen har jag en mall till min hjälp.


Ska tilläggas att jag aldrig har fått till det enligt mallen...tyvärr! och inte lyckas jag denna gång heller för mitt under noppande vandrar tankarna iväg på annat håll och när jag kommer tillbaka till verkligheten upptäcker jag till min fasa att jag återigen har dragit bort för mycket strån! C i bilden är numera mycket närmre B och det ser ju inte riktigt klokt ut såklart. Händer varenda gång, blir så less på mig själv, var är fokus?? Inte så mycket att gråta över i och för sig men nu är det faktiskt så att just dessa hårstrån som jag nu drog bort givetvis inte växer ut lika snabbt som allt annat oönskat hår på kroppen utan detta tar månader!! Hade hoppats på att slippa kladda med märkpenna över jul och nyår men näääääääää så lätt ska det inte få vara.

God natt dröm sött

Den mycket lugna och sköna kvällen börjar lida mot sitt slut. Jag har krupit ner under täcket och ser framemot en god natts sömn.

Sov gott allihopa!