söndag 27 mars 2011

Helgen är snart slut...

Fast det gör inte så mycket, jag är leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedig och ska träffa Sigrid, lilla Molly och Bobby the dog på en promenad och lite lunch. Mys pys!

CRAVINGS

Som ni kanske märkt har jag ett ha-begär idag, egentligen inget onormalt när det gäller mig men det jag känt idag har varit större än vanligt! Jag har rejäla cravings efter allt möjligt! Jag vill bara ha och ha och ha! Och jag kan inte ens skylla på mens eller annat som hör oss tjejer till utan det bara är så helt enkelt. Jag vill ha kläder och skor och väskor och smycken och fred på jorden och ett hus och en lägenhet inne i stan och en ny bil  och en vespa!

När jag sitter på den här vespan med Fjällräven ryggan på ryggen, vinden i mitt hår och ljudet pfrutt pfrutt pffffrrrruuuuttttt i öronen, är det något som saknas då? JA! Dessa skor på mina fötter från Kurt Geiger.

Tanken på detta gör mig komplett för en stund och som jag sagt tidigare, vad skulle man göra om man inte kunde drömma? Det är lovely!



Mamma och dotter på liten shopping tur

Mamma kom förbi idag och vi bestämde oss för att fara och kolla i lite affärer. Det blev ingen Marc Jacobs väska för min del den här gången, utan en gammal hederlig klassiker, Fjällrävens Kånken. Inte till närmelsevis lika snygg men mer praktisk och det är det jag behöver just nu.  

Mitt motto den här månaden är att inte handla något OM jag inte absolut behöver det. Efter lite snabb huvudräkning kom jag fram till att jag kommer spara jättemycket pengar tack vare det mottot och om jag inte handlar till mig själv går det minst lika bra att handla till Älskling. Han om någon behöver lite nytt i garderoben så han fick två t-shirtar och en jacka, allt i för liten storlek, men tanken var god och det är den som räknas:) 

Just ja, höll nästan på att glömma att jag ju köpte en klänning men den behövde jag verkligen för nästa lördag ska jag på middag hos Tone och då måste jag vara lite fin. Jag ändrar månadens motto lite och säger istället:

Jag får INTE handla OM det INTE är något jag absolut behöver eller om det är bra pris, för då är det OK.

Klänningen var på rea med ett väldigt bra pris, ett riktigt fynd och att inte köpa den vore bara dumt:)

Tack för idag älskade mamma!

Helt rätt

Dag 39 Jag vill ha Marc Jacobs


 Sååååå söta örhängen från Marc Jacobs
Hur snygg är inte den här väskan?? dessutom skulle skolböckerna få plats i den. Gör inte den kombinationen, både snygg och användbar, det försvarbart att köpa den?!;) 
When the sun is shining
..och efter solsken kommer det alltid lite regn:)

Föreställ dig dessa och ett par slimmade jeans i sommar, SNYGGT!

Finns på http://www.shopbop.com/ och deras utbud av Marc Jacobs är amasing!! Dessutom fri frakt!

Det är alltid gosigt att kunna fantisera om saker som man vill ha men i vissa fall, som nu, är det nästan tortyr att se på allt men inte få/kunna köpa! Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha...