söndag 25 mars 2012

Örebro t/r

Igår döptes mitt lilla kusinbarn Alice.
Tanken var att jag och Älskling skulle åka ner tillsammans, men våran bil som är tidernas måndags exemplar, har något fel igen. Älskling blev därför hemma för att försöka mecka och jag satte mig på tåget.

I Örebro var det vår! Hittade dessa karpar i en trädgårdsgrop som hade vaknat till liv och simmade runt i solens strålar- ett sant vårtecken!
Hann med ett besök på Ankis Magasin innan dopet och tog med mig några av mina andra kusinbarn Wictor, Ludwig och Arwid och min fina kusin Anna. Börjar bli lite av en tradition det där:) och inte helt oväntat kom jag därifrån med ett par kassar fin-krafs. Men det finaste av allt är hjärtat som jag fick av Arwid och ormen Sven som Wictor gjort till mig i slöjden.

Med lite stress i benen var det till slut dags för dopet:)
 Pappa Richard, mamma Stina och Alice
 Jolise baksida:)

Efter ett trevligt dop och fika var det dags att bege sig hemåt- blixt visit! Fick skjuts hem av kusin Cattis, hennes karl och deras son Wilhelm, ett till av mina kusinbarn. Wilhem är bara tre dagar yngre än lilla Bobo:)

Satt och funderade lite för det känns som att jag har ganska många kusinbarn och jag kom fram till att de är 16 stycken! De är bra på att yngla av sig i min släkt haha:) Underbara barn!