torsdag 14 april 2011

Provat något nytt!

Var på gymmet och tränade i lugnan ro när en tjej kommer fram och frågar om jag inte ska vara med på Body Combat och utan att jag vet ordet av det står jag i salen där den träningen ska hållas.
1 timme av luft sparkar och slag! Jag är mer än slut men herreguuuuuuuuuuuuuuuuuuud så kul det var!!! Precis samma roliga känsla som när jag provade Zumba första gången! Funderar om jag fortsättningsvis ska köra detta pass för i så fall har jag fin-fin träning för hela kroppen söndag, tisdag och torsdag. Tåls att fundera på men nu ska jag bara känna lugnet i soffan. 
Ha en bra kväll!

Dag 58 Jag vill inte bli bestulen så ursäkta att jag nojjar!

Att det är fult att stjäla lärde sig de flesta redan som barn, det är t.o.m. olagligt! Vissa struntar i det och då tänker jag nu närmast på ficktjuvarna som finns lite överallt och framför allt där det är trångt. 
Jag vill inte bli bestulen så jag försöker hålla mina saker nära kroppen och jag blir nojjig så fort någon kommer lite för nära eller om jag känner att det rycker i min jacka/ficka. Det är väl inget konstigt med det? 
Jag sitter på en knökfull buss hem och känner precis det, ett litet ryck i fickan. Lite oroligt vänder jag bak huvudet för att kolla över axeln samtidigt som jag snabbt kollar min ficka med handen. Killen som möter min oroliga blick misstolkar den för att vara en arg "bläng-blick" eller nåt varpå han kallar mig ARSLE och pekar finger åt mig!! Jag fortsätter kolla på honom men nu med munnen formad som en fågelholk för för en sekund fattar jag ingenting och när jag hajjar vad som precis hände har han hoppat av bussen. Väldigt tur för honom, kan jag säga, att min reaktionsförmåga precis tog sig en middagslur för annars hade han fått det hett om öronen!! bokstavligt talat!!! Vilka nedra fasoner! Men jag är glad att jag har både pengar och mobil kvar i min ägo och han kan fara dit pepparn växer.