onsdag 1 februari 2012

Dag 350 Ett skepp kommer lastat... med byxor!

Är det inte märkligt ändå att det inte spelar någon roll hur mycket kläder/skor/prylar/ etc man har så är det ändå aldrig tillräckligt. Ha-begäret växer och man är aldrig nöjd för det känns som att saker och ting slutar passa från den ena dagen till den andra och då måste man ju köpa nytt. Detta är jag i ett nötskal!
Varje morgon går jag upp ett par minuter tidigare för att jag vet att det kommer ta tid att hitta något att ha på sig för dagen och egentligen, vem fan bryr sig vilka kläder jag har, eller hur de matchar?? It´s all in my head...
Igår köpte jag de där gröna byxorna och tänkte ha dem idag, morgonens bekymmer låg då enbart i att hitta något att ha på överkroppen. Det blev en svart topp och en svart kavaj efter mödosamt provande av diverse annat jox men det kändes bra till slut, problemet var byxorna! Hade inte provat dem i affären igår och körde en snabb mannekäng uppvisning för Älskling så jag hade inte riktigt känt mig för. Dem var alldeles för höga i midjan för min smak och min stackars kisseblåsa höll på att svimma under dagens lektion i skolan, kunde ju inte andas! Nej nej, har absolut inte med storleken att göra;)
När jag kom hem från skolan började jag gå igenom lådan med mina byxor, provade varenda par och kunde konstatera att jag har tre byxor av alla fyrtiosjuttio som jag är nöjd med.
Med vissa byxor kan man direkt hänga skylten "bred last" på, andra byxor töjs ut och tappar formen ganska snabbt, ett par ger mig camel-toe och i ytterligare ett par får jag en "ank-näbb" fram på.. hur snyggt är det?? Och ska jag skylla på byxtillverkarna eller min kropp...??
När jag var yngre var min rumpa en iögonfallande fin kroppsdel, exakt när den tog en annan form vet jag inte men jag har numera två stjärtar, en övre och en undre.... Detta gör att inte mycket sitter snyggt längre om man inte lutar sig lite framåt såklart så att allt sträcks ut;) Ungefär som framsidan på kroppen, jag har aldrig så snygga bröst som när jag ligger på rygg med armarna över huvudet och är lite frusen haha!
Aldrig är man nöjd ack ack ack...;)

Till nästa jul eller födelsedag önskar jag mig en symaskin eller en rumpmaskin för hemmabruk. Puss då