söndag 20 februari 2011

Movie tajm- Burlesque

Ali Rose(Christina Aguilera)flyr undan sitt förflutna och söker sig till storstaden Los Angeles där hon får jobb som servitris på den nedgående neo-burlesque klubben “The Burlesque Lounge”. Ägarinnan Tess (Cher)är skuldsatt upp över öronen och konfronteras ständigt av en affärsman som vill lägga vantarna på klubben. När ingen annan utväg finns till synes upptäcker Tess Ali’s dolda talang och Ali rycks plötsligt in i rampljuset och blir då även klubbens enda hopp.


Behaglig film att kolla på med bra dans och musik. Och alla dessa kläder och skor får det att klia i fingrarna, jag vill också ha!! ett plus i kanten vore även om jag kunde dansa som de;) 
Betyg 3/5.


Underbara skor från Christian Louboutin



Våra bebisar

Gaston
Zigge
 




Dag 4 en utflykt

För några dagar sedan kom Älskling hem med en röd hjärtformad kudde till mig, som en lite försenad alla hjärtans dag present.
Jag kände ett litet knyt i magen när jag såg kudden och kunde inte alls se hur den skulle "passa" in i mitt liv, varken i inredningen eller i mitt hjärta som en fin present. (Dessa tankar vet inte Thomas om, än).
Hursomhelst så  var jag tvungen att prova kudden, för husfridens skull och jag kan inte beskriva det som hände på nåt annat sätt än att det var ett Halleluja moment!!! Vilken skön kudde!!! Den innehåller små kulor som formar sig efter ditt huvudet och håller det på plats vilket ger ett härligt stöd för nacken och gör dig alldeles avslappnad och trygg. Jag har sovit med den varje natt sen dess och jag har sovit som en prinsessa! Tack älskling!


Självklart är Thomas lite avundsjuk på min goda sömn så efter timmar av letande på nätet hittade han en butik på söder som sålde den här typen av kudde fast normal till utseende och storlek. Så vi for dit.
Butiken heter Compact Living och ligger på Magnus Ladulåsgatan. Utifrån sett var butiken ganska harmlös och intetsägande men när du kommer in möts du av härliga dofter från tvålar och rumssprayer och ett virrvarr av prylar men ändå en känsla av "känn dig som hemma". Butiken säljer sängar och diverse inredning.
En karl kommer emot oss, han jobbar där och heter Peter. Ett riktigt original, en sån person som du bara vill ta hem och sätta i ditt vardagsrum för att han är så härlig på nåt sätt, precis som Anders Bagge, för honom skulle jag också vilja ha i min soffa!
Men åter till ämnet. Thomas ville ha sin kudde men Peter ville prata och han pratade och pratade och pratade om allt från bröllopsresor till skor till sprit. Det stod en stor Gant´s flaska på golvet bredvid en äldre fåtölj, så jag skämtade och frågade om man får sig en whiskey om man är stamkund. Då öppnade han ett skåp, FULLT med spritflaskor och sa att ville vi ha oss ett järn så varsågod. Så skön snubbe!                                                                                                                          
Den gamla fåtöljen

Vinflaskor i ett snyggt ställ


Efter drygt en timmes snack fick vi betala och gå:) Thomas fick sin kudde och jag fick en tvål, en  rumsspray och ett minne för livet, en liten utflykt som blev en upplevelse. Sådana originella människor som Peter växer inte på träd och jag kommer ha känningar i kinden en tid framöver efter att ha lett så mycket.
Tvål: Noix de Coco. Rumsspray: Linge Blanc, pillow mist
Rekommenderar ett besök till Compact Living men inte om du är rädd för att få skavsår i öronen:)