fredag 12 augusti 2011

Någon form av ätstörning..

Går till affären för att köpa någon frukt till jobbet men råkar hamna vid naturgodiset istället. Jag står där och blänger en stund, snålvattnet börjar rinna och det går inte att hejda! Måste ha!! Åtminstone ett par bitar... Fortsätter runt i affären samtidigt som jag förhandlar lite lätt med mig själv om att ta en svull dag idag, var ju duktig med maten både igår och i förrgår. Igår tränade jag dessutom. Mmmm jag tillåter mig själv att ha en onyttig dag, ska dessutom jobba.. Allt talar ju för att detta är helt ok!








+ en crossiant och chokladen från naturgodis hyllan som tog slut innan jag ens kom till bussen...
Inser ju att detta inte är ett alltför normalt beteende och jag vet att jag kommer ha en smula ångest sen men det är då och nu är nu och gu'så gott det är:)

Dag 176 Jag svääär de va fett!

Sitter på pendeln på väg hem från jobbet, läser dagens Metro i lugn och ro, solen skiner, känns som en bra dag! Två tonårstjejer kliver på, jag hör de tjattra, fett, bah, jao, ja svääär jag är gravid, 9e veckan, vägrar bli nedsövd fett med olustigt.
Gravid?!?! Känner hur mitt öra växer en aning, vad pratar små tjejerna om?!? Jo jag hörde rätt, tjejen är gravid men "ingen big deal jao!"
"Jag är fett smart men pallar inte gå i plugget asså. Igår lagade jag mat till min sambo, känner fett med ansvar, fatta'ru? Ja sväär det blev fett med god mat men fan jag fastar i dag, fett me kasst! Och tjejerna jag passar på dagarna, asså shiiiiiit! De är fett med jobbiga, jag svär! de pratar hela tiden, orka lyssna jao! Men seriöst fett jobbigt att gå upp så här tidigt för en abort, är fett med trött jao!"

Kliver av i Huddinge, känner mig tom.. Stackars tjej!
Det går några sekunder sen tänker jag: Vad f-n!!!!! masa din lilla rumpa till skolan och lär dig prata!!!! Och skydda dig vid samlag!!!! Hör jag ordet fett en gång till så blir jag tokig!! Fy!! God natt!!!