lördag 5 november 2011

Dag 261 Jag vill också ha en pumpa unge!

Var till min nagel tös idag för att få en nagel fixad lite akut. Medan jag sitter och väntar på min tur sitter en liten pojke med sin mamma vid lekbordet och ritar. Frisörskan kommer och hämtar honom och han sträcker fram en teckning som han har ritat till henne.
Så guda söt!!!! Han var lite rund om kinderna och pratade jättegulligt. Jag hade gärna gått fram och nypt honom lite! Men så får man ju tyvärr inte göra...;)
På salongen har de en bil som barnen får sitta i med ratt som de kan snurra på medan de blir klippta och han rattade den där bilen som om han aldrig hade gjort något annat!
Frisörskan frågade pojken hur han ville ha luggen klippt,
-Jättekort tack, som min pappa svarar han, endast tre år gammal! Så artig!
Ok svarar frisörskan, som ler stort åt hans svar, vill du ha lite spray färg i håret när du är klar? Hon vänder sig mot mamman som nickar och frågar vilka färger som finns- Hon svarar, röd, grön, blå, lila och orange.
-Orange, jag vill ha orange! För då passar jag in i årstiden, säger den lilla bedårande pojken.
När han var klar struttade han omkring på salongen, han var så nöjd och fin! och med sina runda små kinder och det orangea håret såg han ut lite som en gosig pumpa!
Jag smälte fullständigt och kunde inte sluta le. Funderade en snabb sekund om jag skulle kunna smuggla med mig honom hem utan att det märktes men jag slog undan den tanken av moraliska skäl;)