torsdag 3 mars 2011

Jag har gjort bort mig och nu skäms jag...

En snubbe från Spanien mailade till mig för några dagar sedan och skriver att en person har avlidit och lämnat efter sig 70 miljoner dollar. Denna snubbe påstår sig vara den avlidnes advokat och har som uppgift nu att ge bort delar av pengarna, närmare bestämt 40 miljoner dollar, TILL MIG!!!!!!!
Tji tjing tji tjing sa det bara!
Jag nämnde det här för Thomas och han avfärdade det direkt (såklart) och sa att det var spam. Vad tusan är spam tänkte jag, så länge det inte är virus så är det väl lugnt. Hur som helst är jag ju lite nyfiken av mig så jag mailade tillbaka till snubbe för att höra varför han hörde av sig till just mig, hur han fick tag på min mail adress osv. Svaret jag fick tillbaka var nåt i stil med: Jag har din mail, du kommer inte ångra partnerskapet, skicka bara över en kopia på ditt ID/Pass/körkort inklusive hemadress och en massa mer. Fortfarande låter det bara tji tjing tji tjing i mina öron och dollartecken snurrar för mina ögon.
När Thomas kommer hem efter jobbet så jag berättar det här för honom åter igen men att jag nu även hade mailat med snubben. Thomas blir likblek i ansiktet och tror väl inte att det är sant det jag säger. Hans uttryck i ansiktet sa mig att hann fundera "vem är den här dumma bruden och vart är Lotta". Han förklarar hur fruktansvärt dum jag är som ens tänker tanken och jag ursäktar mig med att:
-Ta det lugnt Älskling, jag hade ändå aldrig orkat masa mig iväg för att kopiera mitt körkort.
Varpå Thomas svarar:
-Lotta, du har en kamera liggandes här på bordet, du hade bara kunnat fota ditt körkort och mailat iväg det.
-Va, jasså?? svarar jag.
Men seriöst, nu har jag förstått att jag är knäpp i skallen, Thomas har dessutom berättat detta för halva släkten så ja jo jag skäms!
Och det tragiska i kråksången är att jag verkligen kan vara så här dum, kossorna inom en 100 mils radie har säkert somnat för länge sen. MEN jag står för att även solen har fläckar;) och vi får vara glada för att jag har en bättre hälft som sätter mig på rätt bana när jag är ute och cyklar på det här viset. Det här hade kunnat sluta riktigt illa och jag kanske t.o.m. hade fått min identitet stulen. Så inte för att jag tror att risken är så stor men jag lyfter ändå en varnande finger, var inte lika blåögda och naiva som jag!

Tji tjing!

Visste du att..

-Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

-Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

-En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

-Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor & 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

-De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.

-Tandläkare rekommenderar att tandborstar hålls på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalett stolen för att undvika att luftburna partiklar härhörande från spolningen fastnar på de

-Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

-En del lejon parar sig upp till 50 gånger på en dag.

-Myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade.

-Elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.

-En elefant tand kan väga 5.5kg

-En elefants minne är bättre än något annat djurs minne inklusive människans.

-Strutsens öga är större än dess hjärna.

-Fler människor dör varje år av champagnekorkar än av giftspindlar

-Ett mushjärta slår 650 gånger i minuten

-Djupaste havsgraven i världen är Marianergraven. Den är 11022 meter djup. Vid botten råder totalt mörker.

-En jordnöt innehåller lika många kalorier som 2km gurka.

-Ordet motsats inte har någon motsats

-Månen förflyttar sig ca 2 meter längre bort från jorden varje år.

-Så sent som 1820 menade man att universum, var ca 6000 år gammalt. Idag beräknas åldern vara mellan 15-20 miljader år.

Och det gott folk får avsluta dagens lektion av onödigt vetande. (onodiginformation.se)

Thomas kollar på hockey och jag är rastlös, borde skaffa mig en hobby...

Korta skoldagar gillas! men monarkin kan slopas!

Hade skola från 9-12 idag men vi var klara med dagens beting redan kl 10.20 så då fick vi sluta för dagen! LYX!! Unnande oss en fika på café Fåtöljen i slussen och nu är jag hemma, solen skiner, jag är mätt, mitt kaffe är på gång, katterna är gosiga, Älskling kommer hem snart, vi ska träna! Saker flyter på och det är mycket som är härligt just nu! Älskade sol!

Nåt som är mindre härligt är en del av dagens ungdomar.. Jag blir rent av skraj för hur vissa beter sig! Hänsynslösa zombies är vad de är!! På tunnelbanan hem satt det ett par tjejer med sina fötter på tunnelbanesätet. En kille kliver fram och säger åt de att sluta upp med det. Responsen blir en tröttsam nonchalant blick och "äh håll käften va" från den ena tjejen. Killen går därifrån och då brinner det i skallen på mig, jag häver ur mig "lyft på din lilla rumpa så ska jag torka av mina skor på ditt säte, vill du fortfarande sitta där då?! Hon kollade chockat på mig men de slutade med att båda tog ner sina fötter. Dagens goda gärning! Men problemet är ju inte löst för det, hur FAN kommer det sig att ungdomarna beter sig som skitstövlar, handlar det om dålig uppfostran/ingen uppfostran alls eller är de hjärndöda på riktigt??
Dem där 5,5 miljonerna som lilla Kungen begär i anslag för nästa år borde istället gå till kollektiv uppfostran av vissa ungdomar. Det är ju de som ska ta över Sverige en dag (hemska tanke). Nu pratar jag inte kollektiv uppfostran av snorungar bara för att de smutsar ner i tunnelbanan men man märker ju vart det bär hän och att det redan skitit sig för vissa. Så kan vi ju inte ha det!

Och Kungen... ja vad ska man säga? Slopa monarkin!! För i allsin dar, att han inte skäms! Be om mer pengar när de redan lever i lyx och flärd eller som Mathias Andersson, ekonomisk rådgivare, säger i Aftonbladet "Kungen kanske kan ta ett extrajobb" samt se över sina utgifter och kostnader. Helt rätt! Det är ju precis vad varenda svensk får göra när det börjar sina på pengar. Idag får hovet 122.2 miljoner kr/per år, det är 10.18 miljoner i månaden, ett förbaskat bra timpris för att representera Sverige. Mätta munnen efter matsäcken skulle jag vilja säga. Sen tycker jag att Drottningen borde ha lärt sig lite bättre svenska vid det här laget, så fick jag det sagt också.

Dag 15 Godmorgon Sverige!

Min sovmorgon i går straffade sig.. Vaknade halv 5 i morse och kunde inte somna om, riktigt synd för jag var mitt inne i värsta action drömmen där Måns Herngren precis skulle sprutas ner med vatten för att förhindras att fly från ett garage. Efter en timmes vrid och vänd i sängen började jag i alla fall känna mig trött men då satte Thomas snooze igång. Eftersom jag är mästarnas mästare på att snooza ska jag ska inte klaga på honom men då gick det verkligen inte att somna om mer. Så kan det gå, somliga straffar Gud omedelbart:)

Ha en fin dag allesammans!