torsdag 12 januari 2012

Dag 329 Ond fot men gott godis

Kliver av bussen i centrum och ser till min glädje att Älskling står på andra sidan gatan och väntar på mig. Vi vinkar till varandra och jag vill skynda mig fram och pussa och krama på honom. Tar ett kliv ut på vägen och faller på knä till marken för där var ett hål som jag inte la märke till i min iver att komma över till andra sidan. Snabbt som ögat kommer jag på fötter igen, kollar runt lite för att försäkra mig om att ingen hade sett mig, men jag tror alla såg utom Älskling- Här går jag och bokstavligen faller för min kille och han märker ingenting!;) Haha mycket bortkastat! 
När jag börjar gå känner jag att jag knappt kan stödja på foten, smärta utav helvete! Älskling låser upp bilen så att jag kan sätta mig ner och han säger när han ser mina smutsiga byxor:
- Nämen Älskling, har du stått på knä ute? Han fattade ingenting och jag hasplar snabbt ur mig vad som hände sen blir jag kallsvettig och illamående. Satan så ont det gjorde! Har mig veterligen aldrig gjort mig så illa att jag nästan spyr av smärta.
Tack och lov var det ganska snabbt övergående men nu sitter jag här med is-lindad fot i högläge och ska försöka plugga. Ganska obekvämt men vad gör väl det när jag har hittat karameller som inte är lika onyttiga som vanligt godis och duger minst lika bra! mycket trevligt!
Märk väl med denna sockerfria Werhers att överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan. Mitt råd är att inte äta fler än 4-5 åt gången, sen behöver magen en paus.
Om du gillar du lakrits borde du absolut prova denna, jag tycker nog att den till och med är godare än "fet" lakrits.